Latar Belakang Saya

Foto saya
Shah Alam / Kuala Lumpur, Selangor, Malaysia
Berkhidmat selama 23 tahun di dalam industri perbankanan dan kewangan dan kini mempunyai syarikatnya sendiri di dalam bidang perniagaan pembelajaran. Beliau juga adalah bekas penuntut di Maktab Tentera Di Raja, Sg. Besi Mempunyai cita-cita melahirkan usahawan muda yang mampu bersaing diperingkat global. Mempunyai kelulusan dari Charted Institute of Marketing (UK) dan pernah menghadiri program EMBA didalam International Marketing di Berne University of Applied Science , Switzerland. Beliau juga telah menghasilkan rantaian nilai (value chain) REDAR untuk digunakan dalam perniagaan, motivasi dan pembangunan modal insan. Anda juga boleh menghubunginya di alamat emelnya di zulkarnianmazlan@ymail.com untuk bertukar-tukar fikiran dan pendapat dan memberi pandangan bernas dalam bidang ini. Selain dari perniagaan pendidikan, syarikat beliau juga memberi khidmat nasihat koporat, membantu menubuhkan syarikat, koperasi, yayasan dan perundingan Harta Intelek. Beliau boleh dihubungi melalui telefon sel beliau bernombor 0146430813 (Kuala Lumpur) dan 0138905131 (Kota Kinabalu, Sabah) Anda juga dijemput menjadi rakan facebook dan kumpulan Mandarin Star Group beliau serta JOMBAQDAS

Khamis, 13 Disember 2012

Kursus Kewangan Peribadi (Personal Coaching)


Tuan Haji Nasir Ibrahim semasa mengendalikan Kursus Kewangan Peribadi (personal coaching) kepada 2 orang usahawan yang berniaga kain tudung wanita di utara Semenanhung Malaysia. Kami amat kagum melihat mereka ini kerana berusaha mencari ilmu ini dan sanggup membayar sendiri program yang dikendalikan oleh kami di Pusat Latihan Mandarin Star Group , di Shah Alam , Selangor. In Shaa Allah rakan-rakan mereka juga akan turut serta dalam program yang kami kendalikan. Mereka telah membuktikan kursus itu amat baik bagi perniagaan mereka dan dengan "word of mouth" mereka telah mencadangkan kepada rakan-rakan mereka yang berniaga di kawasan Kepala Batas itu.

Tajuk yang kami ajar dalam kursus itu adalah dari mula menyimpan semua butir-butir perniagaan mereka dan bagaimana merekodnya dalam jernal dan buku tunai sehingga mereka boleh membuat sendiri akaun untung dan rugi mereka. Setiap usahawan dan peniaga mesti faham mengenai akaun supaya mereka dapat merancang dan memantau perniagaan mereka serta mengelakan diri dari ditipu atau diseleweng dalam perniagaan mereka itu. Sila hubungi saya Zulkarnian Mazlan di 014 6430813 untuk keterangan lanjut mengenai kursus ini dan fee kursus peribadi.. Jangkamasa kursus 1 hari sahaja.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan